De Insteek

Quiltcursus Amersfoort

Quilt Blog

Quilt Bee in Amersfoort

Nu de Insteek ruim een halfjaar draait krijg ik de vraag: ik quilt graag, maar in mijn eentje is dat soms minder inspirerend, graag zou ik af en toe met anderen samen quilten, om ideeën op te doen, van elkaar te leren en voor de gezelligheid.

Bestaande bee’s zitten vol, hoe kom ik bij zo’n gezellige quiltgroep? Dat kan bij de Insteek! Vanaf september 2023 willen we een bee starten in de werkruimte van “de Insteek” in Amersfoort (op 850m van Amersfoort CS).

We zijn tot nu toe met 3 mensen, tot 4 mensen erbij zou heel leuk zijn. Geef je op via het contactformulier.

Deel deze post

Laatste posts

Doe mee met een Quilt Workshop bij de Insteek

De datum en tijd waarop de workshops worden gegeven wordt gekozen in overleg. Het volgen van een workshop kan individueel of in een groepje tot 4 personen.

Heb je interesse om deel te nemen aan een workshop of heb je opmerkingen of vragen, laat dan je gegevens achter via het contactformulier en ik neem contact met je op. 

 

Meld je aan of stel je vraag
    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.